skip to Main Content

Brasserie
Fort Noxx

Kom gezellig eten in onze Brasserie. De warme sfeer, de bankstellen, hoge tafels bij het raam, hangende tafels aan de gewelven, de open keuken en een glimlach van onze medewerkers. Kortom; Schuif gezellig aan!

Brasserie
Fort Noxx

Vega, vis & vlees op culinaire wijze bereid

Ons keukenteam, onder leiding van onze Chef Coen Baks, tovert de heerlijkste gerechten op tafel. Een allergie of Glutenvrij? Geen probleem! Voor grotere groepen hebben wij de “Chef’s Table” met uitzicht op onze open keuken. Voor ideeën van de gast staan wij altijd open; Bourgondisch dineren met verschillende gerechten op tafel, een apart menu samenstellen voor uw gasten, eten op culinair niveau met creaties van de chef of een mooi wijnarrangement? Kom langs voor een gesprek en laten we samen wat lekkers op een eigenzinnige manier bedenken!

ook Vegetarische kaart
af te huren voor feestjes
goede wifi ontvangst
Industriële look & feel
ook Vegetarische kaart
af te huren voor feestjes
goede wifi ontvangst
Industriële look & feel

Bourgondisch genieten bij Fort NOXX

Bourgondisch genieten bij Fort NOXX

Heerlijke vleesgerechten

Van een Carpaccio met truffelmayonaise tot een stoere steak met geroosterde seizoensgroente. Een paar tipjes van de sluier van onze vleesgerechten. Of wat dacht u van onze hamburger “Fort NOXX”? Een Black Angusburger van 200 gram met kerriemayonaise, zoetzure uitjes & een gebakken ei. Het enige wat wij van u vragen; Rare, Medium of Well-Done?

Vegetarische & visgerechten

Vanaf de visafslag in IJmuiden serveren wij o.a. de gerookte zalm en de gebakken zeebaars. Check ook onze vis van het seizoen! En als tip willen wij meegeven; de gebakken gamba’s met dungesneden prosciutto, kerriemayonaise, kleine kropsla en gedroogde tomaat. Voor de vegetariërs onder ons raden wij de Vegetarische gele curry met noodles, paprika, bosui, jackfruit, kroepoek en seroendeng aan!

Heerlijke vleesgerechten

Van een Carpaccio met truffelmayonaise tot een stoere steak met geroosterde seizoensgroente. Een paar tipjes van de sluier van onze vleesgerechten. Of wat dacht u van onze hamburger “Fort NOXX”? Een Black Angusburger van 200 gram met kerriemayonaise, zoetzure uitjes & een gebakken ei. Het enige wat wij van u vragen; Rare, Medium of Well-Done?

Vegetarische & visgerechten

Vanaf de visafslag in IJmuiden serveren wij o.a. de gerookte zalm en de gebakken zeebaars. Check ook onze vis van het seizoen! En als tip willen wij meegeven; de gebakken gamba’s met dungesneden prosciutto, kerriemayonaise, kleine kropsla en gedroogde tomaat. Voor de vegetariërs onder ons raden wij de Vegetarische gele curry met noodles, paprika, bosui, jackfruit, kroepoek en seroendeng aan!

Vragen over grote groepsreserveringen?

Neem gerust contact met ons op, wij helpen je verder!

MENU