skip to Main Content

Brasserie
Fort Noxx

Kom gezellig eten in onze Brasserie. De warme sfeer, de bankstellen, hoge tafels bij het raam, hangende tafels aan de gewelven, de open keuken en een glimlach van onze medewerkers. Kortom; Schuif gezellig aan!

Brasserie
Fort Noxx

Vega, vis & vlees op culinaire wijze bereid

Ons keukenteam, onder leiding van onze Chef Coen Baks, tovert de heerlijkste gerechten op tafel. Een allergie of Glutenvrij? Geen probleem! Voor grotere groepen hebben wij de “Chef’s Table” met uitzicht op onze open keuken. Voor ideeën van de gast staan wij altijd open; Bourgondisch dineren met verschillende gerechten op tafel, een apart menu samenstellen voor uw gasten, eten op culinair niveau met creaties van de chef of een mooi wijnarrangement? Kom langs voor een gesprek en laten we samen wat lekkers op een eigenzinnige manier bedenken!

ook Vegetarische kaart
af te huren voor feestjes
goede wifi ontvangst
Industriële look & feel
ook Vegetarische kaart
af te huren voor feestjes
goede wifi ontvangst
Industriële look & feel

Van 12.00 uur – 16.00 uur

Lunch

APPELTAART

Met verse slagroom

4.5

KOEKJE VAN EIGEN DEEG

Vraag naar de koek van de dag

4.5

OUDERWETSCHE LEKKERNIJEN

Een assortiment van verschillende oud en vertrouwde koek en snoepgoed

4 PP

Carpaccio

Met truffelmayonaise, pittenmix, Grana Padano en rucola

12

Tonijnsalade

Met olijven, paprika, sjalot en fijngesneden bieslook.

12

hummus

Met geroosterde groenten, gedroogde tomaten en cashewnoten

10.5

Oude kaas

Met komkommer, notenpesto en grove
mosterdmayonaise

10.5

KALFSVLEESKROKETTEN

2 “Van Dobben” kalfsvleeskroketten op brood met grove mosterd van Abraham

9.5

Uitsmijter naturel

Naturel met 3 gebakken spiegeleieren
optie: ham, kaas of spek (0.5 extra)

9

12 uurtje

Een kalfsvleeskroket op brood, een kleine uitsmijter en een wisselende soep.

13.5

Paprika-tomatensoep

met geroosterde paprika, gerookte amandelen en basilicum crème fraîche

6.5

Cheesesalad

Salade met geitenkaas uit de oven met honing, gedroogde tomaat, pecannoten en peer

10/16

Chickensalad

Lauwwarme salade van kippendijen met ketjap, taugé, zoetzure komkommer, gember vinaigrette en cashewnoten

10/16

Tosti kaas

4.5

Tosti ham-kaas

5

tosti geitenkaas

Met pecannoten en honing.

6

Croque madame

Tosti ham-kaas met een gebakken ei.

6.5

Steak

Met geroosterde seizoensgroente en een heerlijke truffeljus. Geserveerd met verse polderfriet.

23.5

Hamburger ‘Fort NOXX’

Brioche bol, Black Angusburger met kerriemayonaise, zoetzure uitjes, gebakken ei. Geserveerd met verse friet is optioneel. (+ 3.5) Met kaas of spek? (0.5 extra)

15.5

Gebakken heilbotfilet

Met bloemkoolgratin, gesmoorde prei en beurre noisette

21

Tagliatelle

Met bospaddenstoelen, pompoen, rucola en oude kaas

18.5

Van 17.00 uur – 23.00 uur

Diner

Breekbrood

met tomatensalsa, aioli en gezouten roomboter.

6.5

Borrelplank

met brood, verschillende kaasjes en vleeswaren

9.5

Carpaccio

met truffelmayonaise, pittenmix, grana padano en rucola

12/17

gerookte kalfstartaar

Met geroosterde oerbiet, cornichon, crème van mierikswortel, zuurdesem krokant

12.5/17.5

tataki van tonijn

Met sesam, yuzu mayonaise, zoetzure groente en zeewiersalade

13.5/18.5

ceviche van kabeljauw

Met gember en mango, geroosterde pompoen, komijn en chili

12.5

Portobello

Met gember en mango, geroosterde pompoen, komijn en chili

11/16

Paprika-tomatensoep

Met geroosterde paprika, gerookte amandelen en basilicum crème fraîche

6.5

Chickensalad

Lauwwarme salade van kippendijen met ketjap, taugé, zoetzure komkommer, gember vinaigrette en cashewnoten

10/16

Cheesesalad

Salade met geitenkaas uit de oven met honing, gedroogde tomaat, pecannoten en peer

10/16

Steak

Met geroosterde seizoensgroente en een heerlijke truffeljus. Geserveerd met verse polderfriet.

23.5

Saté van kippendijen

Met huisgemaakte sat saus, kroepoek en seroendeng.

20.5

Spareribs

Geserveerd met coleslaw en verse friet

21.5

Hamburger ‘Fort NOXX’

Brioche bol, Black Angusburger met kerriemayonaise, zoetzure uitjes, gebakken ei. Geserveerd met verse friet is optioneel. (+ 3.5) Met kaas of spek? (0.5 extra)

15.5

Vegaburger ‘Fort NOXX’

Brioche bol, spinazie/ricottaburger met kerriemayonaise, zoetzure uitjes, gebakken ei. Geserveerd met verse friet is optioneel. (+ 3.5) Met kaas? (0.5 extra)

14.5

Gekonfijte eendenbout

met roseval aardappelen, gekarameliseerde witlof en een saus van cranberry’s

22.5

Gebakken heilbotfilet

Met bloemkoolgratin, gesmoorde prei en beurre noisette

21

Tagliatelle

Met bospaddenstoelen, pompoen, rucola en oude kaas

18.5

hoofddorpsche bluf

Mascarpone, sticky banaan, caramel, oreo crumble, vanille ijs en lange vingers

10

Panna cotta

Van kaneel met stroopwafel kruimels, sinaasappel en pecan-caramelijs

8.5

Kaasplateau

4 Europese kazen met kletzenbrood en
appel-perencompote.

11.5

Ouderwetse lekkernijen

Een assortiment van verschillende oud en vertrouwde koek en snoepgoed. Prijs is per persoon.

4

De uitdaging – XXXL

Een MEGA-dessert met verschillende verfrissende ingrediënten gecreëerd door onze keukenbrigade. Gaat u deze ‘Uitdaging’ aan tot op de bodem? Bodem in zicht is 50% korting!

29

Van 12.00 uur – 16.00 uur

Lunch Kaart

APPELTAART

Met verse slagroom

4.5

KOEKJE VAN EIGEN DEEG

Vraag naar de koek van de dag

4.5

OUDERWETSCHE LEKKERNIJEN

Een assortiment van verschillende oud en vertrouwde koek en snoepgoed

4 PP

Carpaccio

Met truffelmayonaise, pittenmix, Grana Padano en rucola

12

Tonijnsalade

Met olijven, paprika, sjalot en fijngesneden bieslook.

12

hummus

Met geroosterde groenten, gedroogde tomaten en cashewnoten

10.5

Oude kaas

Met komkommer, notenpesto en grove
mosterdmayonaise

10.5

KALFSVLEESKROKETTEN

2 “Van Dobben” kalfsvleeskroketten op brood met grove mosterd van Abraham

9.5

Uitsmijter naturel

Naturel met 3 gebakken spiegeleieren
optie: ham, kaas of spek (0.5 extra)

9

12 uurtje

Een kalfsvleeskroket op brood, een kleine uitsmijter en een wisselende soep.

13.5

Paprika-tomatensoep

met geroosterde paprika, gerookte amandelen en basilicum crème fraîche

6.5

Chickensalad

Lauwwarme salade van kippendijen met ketjap, taugé, zoetzure komkommer, gember vinaigrette en cashewnoten

10/16

Cheesesalad

Salade met geitenkaas uit de oven met honing, gedroogde tomaat, pecannoten en peer

10/16

Tosti kaas

4.5

Tosti ham-kaas

5

tosti geitenkaas

Met pecannoten en honing.

6

Croque madame

Tosti ham-kaas met een gebakken ei.

6.5

Steak

Met geroosterde seizoensgroente en een heerlijke truffeljus. Geserveerd met verse polderfriet.

23.5

Hamburger ‘Fort NOXX’

Brioche bol, Black Angusburger met kerriemayonaise, zoetzure uitjes, gebakken ei. Geserveerd met verse friet is optioneel. (+ 3.5) Met kaas of spek? (0.5 extra)

15.5

Gebakken heilbotfilet

Met bloemkoolgratin, gesmoorde prei en beurre noisette

21

Tagliatelle

Met bospaddenstoelen, pompoen, rucola en oude kaas

18.5

Van 17.00 uur – 23.00 uur

Diner kaart

Breekbrood

met tomatensalsa, aioli en gezouten roomboter.

6.5

Borrelplank

met brood, verschillende kaasjes en vleeswaren

9.5

Carpaccio

met truffelmayonaise, pittenmix, grana padano en rucola

12/17

gerookte kalfstartaar

Met geroosterde oerbiet, cornichon, crème van mierikswortel, zuurdesem krokant

12.5/17.5

tataki van tonijn

Met sesam, yuzu mayonaise, zoetzure groente en zeewiersalade

13.5/18.5

ceviche van kabeljauw

Met gember en mango, geroosterde pompoen, komijn en chili

12.5

Portobello

Met gember en mango, geroosterde pompoen, komijn en chili

11/16

Paprika-tomatensoep

Met geroosterde paprika, gerookte amandelen en basilicum crème fraîche

6.5

Chickensalad

Lauwwarme salade van kippendijen met ketjap, taugé, zoetzure komkommer, gember vinaigrette en cashewnoten

10/16

Cheesesalad

Salade met geitenkaas uit de oven met honing, gedroogde tomaat, pecannoten en peer

10/16

Steak

Met geroosterde seizoensgroente en een heerlijke truffeljus. Geserveerd met verse polderfriet.

23.5

Saté van kippendijen

Met huisgemaakte sat saus, kroepoek en seroendeng.

20.5

Spareribs

Geserveerd met coleslaw en verse friet

21.5

Hamburger ‘Fort NOXX’

Brioche bol, Black Angusburger met kerriemayonaise, zoetzure uitjes, gebakken ei. Geserveerd met verse friet is optioneel. (+ 3.5) Met kaas of spek? (0.5 extra)

15.5

Vegaburger ‘Fort NOXX’

Brioche bol, spinazie/ricottaburger met kerriemayonaise, zoetzure uitjes, gebakken ei. Geserveerd met verse friet is optioneel. (+ 3.5) Met kaas? (0.5 extra)

14.5

Gekonfijte eendenbout

met roseval aardappelen, gekarameliseerde witlof en een saus van cranberry’s

22.5

Gebakken heilbotfilet

Met bloemkoolgratin, gesmoorde prei en beurre noisette

21

Tagliatelle

Met bospaddenstoelen, pompoen, rucola en oude kaas

18.5

hoofddorpsche bluf

Mascarpone, sticky banaan, caramel, oreo crumble, vanille ijs en lange vingers

10

Panna cotta

Van kaneel met stroopwafel kruimels, sinaasappel en pecan-caramelijs

8.5

Kaasplateau

4 Europese kazen met kletzenbrood en
appel-perencompote.

11.5

Ouderwetse lekkernijen

Een assortiment van verschillende oud en vertrouwde koek en snoepgoed. Prijs is per persoon.

4

De uitdaging – XXXL

Een MEGA-dessert met verschillende verfrissende ingrediënten gecreëerd door onze keukenbrigade. Gaat u deze ‘Uitdaging’ aan tot op de bodem? Bodem in zicht is 50% korting!

29

Bourgondisch genieten bij Fort NOXX

Bourgondisch genieten bij Fort NOXX

Heerlijke vleesgerechten

Van een Carpaccio met truffelmayonaise tot een stoere steak met geroosterde seizoensgroente. Een paar tipjes van de sluier van onze vleesgerechten. Of wat dacht u van onze hamburger “Fort NOXX”? Een Black Angusburger van 200 gram met kerriemayonaise, zoetzure uitjes & een gebakken ei. Het enige wat wij van u vragen; Rare, Medium of Well-Done?

Vegetarische & visgerechten

Vanaf de visafslag in IJmuiden serveren wij o.a. de gerookte zalm en de gebakken zeebaars. Check ook onze vis van het seizoen! En als tip willen wij meegeven; de gebakken gamba’s met dungesneden prosciutto, kerriemayonaise, kleine kropsla en gedroogde tomaat. Voor de vegetariërs onder ons raden wij de Vegetarische gele curry met noodles, paprika, bosui, jackfruit, kroepoek en seroendeng aan!

Heerlijke vleesgerechten

Van een Carpaccio met truffelmayonaise tot een stoere steak met geroosterde seizoensgroente. Een paar tipjes van de sluier van onze vleesgerechten. Of wat dacht u van onze hamburger “Fort NOXX”? Een Black Angusburger van 200 gram met kerriemayonaise, zoetzure uitjes & een gebakken ei. Het enige wat wij van u vragen; Rare, Medium of Well-Done?

Vegetarische & visgerechten

Vanaf de visafslag in IJmuiden serveren wij o.a. de gerookte zalm en de gebakken zeebaars. Check ook onze vis van het seizoen! En als tip willen wij meegeven; de gebakken gamba’s met dungesneden prosciutto, kerriemayonaise, kleine kropsla en gedroogde tomaat. Voor de vegetariërs onder ons raden wij de Vegetarische gele curry met noodles, paprika, bosui, jackfruit, kroepoek en seroendeng aan!

Vragen over grote groepsreserveringen?

Neem gerust contact met ons op, wij helpen je verder!

MENU
X