Brasserie
Fort Noxx
Kom gezellig eten in onze Brasserie. De warme sfeer, de bankstellen, hoge tafels bij het raam, hangende tafels aan de gewelven, de open keuken en een glimlach van onze medewerkers. Kortom; Schuif gezellig aan!
Vega, vis & vlees op culinaire wijze bereid
Ons keukenteam, onder leiding van onze Chef Coen Baks, tovert de heerlijkste gerechten op tafel. Een allergie of Glutenvrij? Geen probleem! Voor grotere groepen hebben wij de “Chef’s Table” met uitzicht op onze open keuken. Voor ideeën van de gast staan wij altijd open; Bourgondisch dineren met verschillende gerechten op tafel, een apart menu samenstellen voor uw gasten, eten op culinair niveau met creaties van de chef of een mooi wijnarrangement? Kom langs voor een gesprek en laten we samen wat lekkers op een eigenzinnige manier bedenken!
ook Vegetarische kaart
af te huren voor feestjes
goede wifi ontvangst
Industriële look & feel
ook Vegetarische kaart
af te huren voor feestjes
goede wifi ontvangst
Industriële look & feel
Van 12.00 uur – 16.00 uur
Lunch
APPELTAART
Met verse slagroom
4.5
KOEKJE VAN EIGEN DEEG
Vraag naar de koek van de dag
4.5
OUDERWETSCHE LEKKERNIJEN
Een assortiment van verschillende oud en vertrouwde koek en snoepgoed
4 PP
Carpaccio
Met truffelmayonaise, pittenmix, Grana Padano en rucola
12
Tonijnsalade
Met olijven, paprika, sjalot en fijngesneden bieslook.
12
hummus
Met geroosterde groenten, gedroogde tomaten en cashewnoten
10.5
Oude kaas
Met komkommer, notenpesto en grove
mosterdmayonaise
10.5
KALFSVLEESKROKETTEN
2 “Van Dobben” kalfsvleeskroketten op brood met grove mosterd van Abraham
9.5
Uitsmijter naturel
Naturel met 3 gebakken spiegeleieren
optie: ham, kaas of spek (0.5 extra)
9
12 uurtje
Een kalfsvleeskroket op brood, een kleine uitsmijter en een wisselende soep.
13.5
Paprika-tomatensoep
met geroosterde paprika, gerookte amandelen en basilicum crème fraîche
6.5
Cheesesalad
Salade met geitenkaas uit de oven met honing, gedroogde tomaat, pecannoten en peer
10/16
Chickensalad
Lauwwarme salade van kippendijen met ketjap, taugé, zoetzure komkommer, gember vinaigrette en cashewnoten
10/16
Tosti kaas
4.5
Tosti ham-kaas
5
tosti geitenkaas
Met pecannoten en honing.
6
Croque madame
Tosti ham-kaas met een gebakken ei.
6.5
Steak
Met geroosterde seizoensgroente en een heerlijke truffeljus. Geserveerd met verse polderfriet.
23.5
Hamburger ‘Fort NOXX’
Brioche bol, Black Angusburger met kerriemayonaise, zoetzure uitjes, gebakken ei. Geserveerd met verse friet is optioneel. (+ 3.5) Met kaas of spek? (0.5 extra)
15.5
Gebakken heilbotfilet
Met bloemkoolgratin, gesmoorde prei en beurre noisette
21
Tagliatelle
Met bospaddenstoelen, pompoen, rucola en oude kaas
18.5
Van 17.00 uur – 23.00 uur
Diner
Breekbrood
met tomatensalsa, aioli en gezouten roomboter.
6.5
Borrelplank
met brood, verschillende kaasjes en vleeswaren
9.5
Carpaccio
met truffelmayonaise, pittenmix, grana padano en rucola
12/17
gerookte kalfstartaar
Met geroosterde oerbiet, cornichon, crème van mierikswortel, zuurdesem krokant
12.5/17.5
tataki van tonijn
Met sesam, yuzu mayonaise, zoetzure groente en zeewiersalade
13.5/18.5
ceviche van kabeljauw
Met gember en mango, geroosterde pompoen, komijn en chili
12.5
Portobello
Met gember en mango, geroosterde pompoen, komijn en chili
11/16
Paprika-tomatensoep
Met geroosterde paprika, gerookte amandelen en basilicum crème fraîche
6.5
Chickensalad
Lauwwarme salade van kippendijen met ketjap, taugé, zoetzure komkommer, gember vinaigrette en cashewnoten
10/16
Cheesesalad
Salade met geitenkaas uit de oven met honing, gedroogde tomaat, pecannoten en peer
10/16
Steak
Met geroosterde seizoensgroente en een heerlijke truffeljus. Geserveerd met verse polderfriet.
23.5
Saté van kippendijen
Met huisgemaakte sat saus, kroepoek en seroendeng.
20.5
Spareribs
Geserveerd met coleslaw en verse friet
21.5
Hamburger ‘Fort NOXX’
Brioche bol, Black Angusburger met kerriemayonaise, zoetzure uitjes, gebakken ei. Geserveerd met verse friet is optioneel. (+ 3.5) Met kaas of spek? (0.5 extra)
15.5
Vegaburger ‘Fort NOXX’
Brioche bol, spinazie/ricottaburger met kerriemayonaise, zoetzure uitjes, gebakken ei. Geserveerd met verse friet is optioneel. (+ 3.5) Met kaas? (0.5 extra)
14.5
Gekonfijte eendenbout
met roseval aardappelen, gekarameliseerde witlof en een saus van cranberry’s
22.5
Gebakken heilbotfilet
Met bloemkoolgratin, gesmoorde prei en beurre noisette
21
Tagliatelle
Met bospaddenstoelen, pompoen, rucola en oude kaas
18.5
hoofddorpsche bluf
Mascarpone, sticky banaan, caramel, oreo crumble, vanille ijs en lange vingers
10
Panna cotta
Van kaneel met stroopwafel kruimels, sinaasappel en pecan-caramelijs
8.5
Kaasplateau
4 Europese kazen met kletzenbrood en
appel-perencompote.
11.5
Ouderwetse lekkernijen
Een assortiment van verschillende oud en vertrouwde koek en snoepgoed. Prijs is per persoon.
4
De uitdaging – XXXL
Een MEGA-dessert met verschillende verfrissende ingrediënten gecreëerd door onze keukenbrigade. Gaat u deze ‘Uitdaging’ aan tot op de bodem? Bodem in zicht is 50% korting!
29
Van 12.00 uur – 16.00 uur
Lunch Kaart
APPELTAART
Met verse slagroom
4.5
KOEKJE VAN EIGEN DEEG
Vraag naar de koek van de dag
4.5
OUDERWETSCHE LEKKERNIJEN
Een assortiment van verschillende oud en vertrouwde koek en snoepgoed
4 PP
Carpaccio
Met truffelmayonaise, pittenmix, Grana Padano en rucola
12
Tonijnsalade
Met olijven, paprika, sjalot en fijngesneden bieslook.
12
hummus
Met geroosterde groenten, gedroogde tomaten en cashewnoten
10.5
Oude kaas
Met komkommer, notenpesto en grove
mosterdmayonaise
10.5
KALFSVLEESKROKETTEN
2 “Van Dobben” kalfsvleeskroketten op brood met grove mosterd van Abraham
9.5
Uitsmijter naturel
Naturel met 3 gebakken spiegeleieren
optie: ham, kaas of spek (0.5 extra)
9
12 uurtje
Een kalfsvleeskroket op brood, een kleine uitsmijter en een wisselende soep.
13.5
Paprika-tomatensoep
met geroosterde paprika, gerookte amandelen en basilicum crème fraîche
6.5
Chickensalad
Lauwwarme salade van kippendijen met ketjap, taugé, zoetzure komkommer, gember vinaigrette en cashewnoten
10/16
Cheesesalad
Salade met geitenkaas uit de oven met honing, gedroogde tomaat, pecannoten en peer
10/16
Tosti kaas
4.5
Tosti ham-kaas
5
tosti geitenkaas
Met pecannoten en honing.
6
Croque madame
Tosti ham-kaas met een gebakken ei.
6.5
Steak
Met geroosterde seizoensgroente en een heerlijke truffeljus. Geserveerd met verse polderfriet.
23.5
Hamburger ‘Fort NOXX’
Brioche bol, Black Angusburger met kerriemayonaise, zoetzure uitjes, gebakken ei. Geserveerd met verse friet is optioneel. (+ 3.5) Met kaas of spek? (0.5 extra)
15.5
Gebakken heilbotfilet
Met bloemkoolgratin, gesmoorde prei en beurre noisette
21
Tagliatelle
Met bospaddenstoelen, pompoen, rucola en oude kaas
18.5
Van 17.00 uur – 23.00 uur
Diner kaart
Breekbrood
met tomatensalsa, aioli en gezouten roomboter.
6.5
Borrelplank
met brood, verschillende kaasjes en vleeswaren
9.5
Carpaccio
met truffelmayonaise, pittenmix, grana padano en rucola
12/17
gerookte kalfstartaar
Met geroosterde oerbiet, cornichon, crème van mierikswortel, zuurdesem krokant
12.5/17.5
tataki van tonijn
Met sesam, yuzu mayonaise, zoetzure groente en zeewiersalade
13.5/18.5
ceviche van kabeljauw
Met gember en mango, geroosterde pompoen, komijn en chili
12.5
Portobello
Met gember en mango, geroosterde pompoen, komijn en chili
11/16
Paprika-tomatensoep
Met geroosterde paprika, gerookte amandelen en basilicum crème fraîche
6.5
Chickensalad
Lauwwarme salade van kippendijen met ketjap, taugé, zoetzure komkommer, gember vinaigrette en cashewnoten
10/16
Cheesesalad
Salade met geitenkaas uit de oven met honing, gedroogde tomaat, pecannoten en peer
10/16
Steak
Met geroosterde seizoensgroente en een heerlijke truffeljus. Geserveerd met verse polderfriet.
23.5
Saté van kippendijen
Met huisgemaakte sat saus, kroepoek en seroendeng.
20.5
Spareribs
Geserveerd met coleslaw en verse friet
21.5
Hamburger ‘Fort NOXX’
Brioche bol, Black Angusburger met kerriemayonaise, zoetzure uitjes, gebakken ei. Geserveerd met verse friet is optioneel. (+ 3.5) Met kaas of spek? (0.5 extra)
15.5
Vegaburger ‘Fort NOXX’
Brioche bol, spinazie/ricottaburger met kerriemayonaise, zoetzure uitjes, gebakken ei. Geserveerd met verse friet is optioneel. (+ 3.5) Met kaas? (0.5 extra)
14.5
Gekonfijte eendenbout
met roseval aardappelen, gekarameliseerde witlof en een saus van cranberry’s
22.5
Gebakken heilbotfilet
Met bloemkoolgratin, gesmoorde prei en beurre noisette
21
Tagliatelle
Met bospaddenstoelen, pompoen, rucola en oude kaas
18.5
hoofddorpsche bluf
Mascarpone, sticky banaan, caramel, oreo crumble, vanille ijs en lange vingers
10
Panna cotta
Van kaneel met stroopwafel kruimels, sinaasappel en pecan-caramelijs
8.5
Kaasplateau
4 Europese kazen met kletzenbrood en
appel-perencompote.
11.5
Ouderwetse lekkernijen
Een assortiment van verschillende oud en vertrouwde koek en snoepgoed. Prijs is per persoon.
4
De uitdaging – XXXL
Een MEGA-dessert met verschillende verfrissende ingrediënten gecreëerd door onze keukenbrigade. Gaat u deze ‘Uitdaging’ aan tot op de bodem? Bodem in zicht is 50% korting!
29

Heerlijke vleesgerechten
Van een Carpaccio met truffelmayonaise tot een stoere steak met geroosterde seizoensgroente. Een paar tipjes van de sluier van onze vleesgerechten. Of wat dacht u van onze hamburger “Fort NOXX”? Een Black Angusburger van 200 gram met kerriemayonaise, zoetzure uitjes & een gebakken ei. Het enige wat wij van u vragen; Rare, Medium of Well-Done?

Vegetarische & visgerechten
Vanaf de visafslag in IJmuiden serveren wij o.a. de gerookte zalm en de gebakken zeebaars. Check ook onze vis van het seizoen! En als tip willen wij meegeven; de gebakken gamba’s met dungesneden prosciutto, kerriemayonaise, kleine kropsla en gedroogde tomaat. Voor de vegetariërs onder ons raden wij de Vegetarische gele curry met noodles, paprika, bosui, jackfruit, kroepoek en seroendeng aan!

Heerlijke vleesgerechten
Van een Carpaccio met truffelmayonaise tot een stoere steak met geroosterde seizoensgroente. Een paar tipjes van de sluier van onze vleesgerechten. Of wat dacht u van onze hamburger “Fort NOXX”? Een Black Angusburger van 200 gram met kerriemayonaise, zoetzure uitjes & een gebakken ei. Het enige wat wij van u vragen; Rare, Medium of Well-Done?

Vegetarische & visgerechten
Vanaf de visafslag in IJmuiden serveren wij o.a. de gerookte zalm en de gebakken zeebaars. Check ook onze vis van het seizoen! En als tip willen wij meegeven; de gebakken gamba’s met dungesneden prosciutto, kerriemayonaise, kleine kropsla en gedroogde tomaat. Voor de vegetariërs onder ons raden wij de Vegetarische gele curry met noodles, paprika, bosui, jackfruit, kroepoek en seroendeng aan!