skip to Main Content

Zakelijk
Fort Noxx

Midden in de Metropool Regio Amsterdam een unieke zakelijke omgeving zoeken? Kom gerust langs bij Fort NOXX en bekijk onze zakelijke arrangementen.

Zakelijk lunchen
en dineren

Onze brasserie verzorgt de zakelijke lunch & diner voor het bedrijfsleven uit de regio. Ook voor grotere groepen kunnen wij op maat een lunch of diner samenstellen. Van een uitgebreid buffet tot Private Dining in een besloten omgeving; Vraag naar de mogelijkheden.

Vergaderen & Presenteren

Onze Poterne is de meest geschikte ruimte voor vergaderingen. Inspirerend en van alle gemakken voorzien. Het ademt creativiteit en geeft rechtstreeks toegang tot ons tuinterras voor een break. Talloze concepten zijn hier inmiddels al besproken en bedacht. Welke? Dat vertellen we natuurlijk niet, maar wij dagen u uit om deze te overtreffen.

Business
borrel

Na een lange en inspirerende dag moeten de gedachten even verzet worden op een informele manier met collega’s. De Businessborrel. Lekker muziekje op de achtergrond, een heerlijk wijntje, een stevige Trippel of een warm kopje koffie. Hapjes van de Chef erbij of de oerhollandse Bitterbal? Geen probleem!

Zaken doen doe je bij Fort NOXX

Een culinaire zakelijke bespreking

Iedere bespreking is uit te breiden met een lunch, diner of heerlijke hapjes tussendoor. Met onze online planner kunt u de volledige dag indelen naar wens. Onze favoriete zakelijke dagindeling? In de ochtend ontvangst met een kopje koffie op het tuinterras, vergaderen in de Poterne, lunchen in de Brasserie, middagvergadering in de Poterne en een afsluitende borrel bij de Wijnbar.

Hulp nodig of ruimte bezichtigen?

Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder!

MENU